Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Sport

  • VM-väljare: Torres

    Vicente Del Bosque har visat tro på Fernando Torres, som namngav Chelsea-anfallaren i Spaniens VM-landsting. Mike Barnes anser konsekvenserna.
    Det var en tid då Fernando Torres var Spaniens stjärnsträngare i flera år, en första plockning till La Seleccion. Dessa dagar är ett avlägset minne, med form av 30-åringen som har tagit ett näsdyk efter sin € 60m-flytt från Liverpool till Chelsea 2011.
     
    Införandet av El Nino i Vicente del Bosques 23-manstrupp för att resa till Brasilien, trots att det bara var fem gånger för Blues i 29 Premier League-framträdanden den här säsongen, är därför en överraskning.
     
    Del Bosque fördröjde sin grupp till lördag för att kontrollera om de viktigaste Real Madrid och Atletico Madrid-spelare efter Champions League-finalen var lämpliga. Framför coachens meddelande tillkännagav Torres sin återkomst till La Roja efter en 11-månaders frånvaro genom att göra ett straff eftersom Spanien besegrade Bolivia i ett VM-uppvärmningsspel i Sevilla på fredagskvällen.
     
    Hans misslyckande att lägga till en sekund när Andres Iniesta sätter in med endast målvakten att slå, kommer emellertid inte ha förstärkt förtroendet för den tidigare Atletico Madrid-markören.
     
    En uppenbar anledning till Torres val är Del Bosques frånvaro av alternativa framåtriktningar, med den 32-årige David Villa, landets högsta någonsin målare och andra Atletico-frontman Diego Costa, är de enda andra äkta slående alternativen inkluderade i de 23 bästa fjärde på varandra följande huvudtiteln.
     
    Det finns frågor som rör den brasilianska födda Costa-fitnessen, den produktiva 25-årige har limped ut ur Champions League-finalen med en bestående hamstringskada, vilket skulle kunna leda Del Bosque till att lägga större tillit till den inkonsekventa Torres.
     
    Många kommer att överväga Torres att vara lycklig att åka till Brasilien medan andra spanska strejkare har visat sig bättre bilda Chelsea-mannen men har blivit utelämnade. Fernando Llorente misslyckades med att göra snittet trots 16 mål i 34 matcher för Juventus, medan Roberto Soldado, Alvaro Negredo och Michu blev förbisedda trots att de överträffade Madrileno.
     

  • Tränare har favoritspelare

    Bayern München stjärna Hammes - Rodriguez sa i en intervju för några dagar sedan, fick han inte Zidane uppmärksamhet, men han kan förstå.

    44444de7.jpg

    I en intervju sa J Lo: "Jag tror att tränarna har sina favoritspelare, självklart är jag inte en av Zidans favoritspelare, även om jag gjorde bra resultat, har scorat och hjälper, så Som jag sa tidigare har alla sina egna preferenser, och det bör respekteras. "
     
    För Bayern, som ger honom mer känsla av tillhörighet, sa J Lo: "Jag är här, jag är glad, jag tänker inte på något annat än det, jag tror att vi kan få Triple Crown, varför inte? Det finns toppspelare, om ett lag har en sådan enhet, så borde det vara Triple Crown-drömmen. "
  • Real Madrid borde hitta Reus?

    I den här tiden med fotboll, när stora klubbar letar efter nya signeringar söker de ofta efter begåvade, unga, relativt billiga spelare som har befintliga färdigheter som gör dem attraktiva för andra lag, Men har fortfarande förmågan att spela vidare till sin fördel. Självklart tenderar inte alla klubbar att få sitt huvudmål eftersom fotbollsspelare nu har mycket få kvalifikationer, men ett namn uppfyller normerna, det namnet är Mark Reese.

    12.png

    Nu när han har lämnat Dortmund i åtminstone en säsong nu, fortsätter hans klubb att plåga nedgrävningszonen och hans utträde kommer bara att växa. Av god anledning har Reus varit ett solid mål och hjälper Dortmund, för närvarande 30 poäng bak Bayerns ledare Bayern. Vad gjorde honom mer attraktiv för den stora klubben är hans låga pris, eftersom hans frisättningsvillkor kommer att ställas i slutet av säsongen för 25 miljoner euro. Ett relativt billigt antal när du tänker på vilken typ av spelare du får. I de sista 43 matcherna i säsongen har Dortmund gjort 41 mål trots att de nästan inte har tillgång till UEFA Champions League. Så tänk dig att han kommer att kämpa för titeln i en klubb med tillräckliga resurser. Alla nuvarande klubbar - Real Madrid, Bayern, PSG, Chelsea och Manchester City - omfattas av denna kategori. Men eftersom Borussia Dortmund såg fram emot Bridget istället för att öka klyftan mellan sina tidlösa motståndare, skulle flytten till Bayern vara mycket svårt. Trots att PSG, Manchester City och Chelsea verkar osannolikt vara Reus-destinationer som de för närvarande kämpar med FFP-reglerna. Detta kommer bara att ge den försvarande mästaren Real Madrid mästerskapet i loppet, och de verkar vara den mest logiska och lämpliga platsen. Men behöver de oss?