Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

  • Verratti allt eller ingenting

     
    Marco Verratti är Barcelonas nummer ett sommaröverföringsmål, Ed Peacock skriver varför hans signatur är så viktig för Blaugrana.
    Paris Saint Germain mittfältaren Marco Verratti har knutits till en stor pengarflyttning till Barcelona, ​​och den katalanska klubben ska dra ut alla stopp och se till att det går igenom.
     
    Det är en sommar av förändring vid Camp Nou; Ernesto Valverde är den nya mannen vid roret och han kommer att leta för att göra sitt märke med Blaugrana. Ett uttalande som Verratti skulle också vara ett bra sätt för klubben att visa att de stöder sin nya man.
     
    Barca behöver överbrygga klyftan mellan sig och Real Madrid - de slutade bara 3 poäng bakom sina El Clasico-rivaler förra säsongen men det kändes som mycket mer. Trots titelloppet som gick ner till sista dagen, var Los Blancos i kontroll över La Liga under större delen av säsongen. För Luis Enriques lag - en sida som har vunnit mästerskapet sex gånger under de senaste 10 åren - det är svårt att ta. De har också varit tvungna att luta sig tillbaka och se som Madrid har dominerat Champions League de senaste åren.
     
    Någonting behöver helt klart förändras. Att underteckna den diminutiva italienaren skulle säkert gå en hel del att hjälpa, eftersom det är mitt på planen där Barca behöver brådskande uppmärksamhet.
     

  • 2018 VM Frankrike hem fotbollströja

    De första officiella bilderna av 2018 World Cup France hemmatröja har släppts, i linje med våra tidigare spion bilder. Nike som produceras av franska Svit nr 2018 hemgjorda hyllning till traditionen, utseende retro, vita shorts, röda strumpor med mörk bakgrund. Frankrike 2018 hem och borta jersey är planerad att släppas i mars.
    01
    Match med blå kostym, Messi tröja barn France 2018 World Cup Jersey mörkblå, med 2018 Nike Aeroswift hemmatröja som mall väljs i manschetter leda till betydande ändamål klarblå sicksack sticka mönster i design. Sponsorns namn, landslagslogotypen på bröstet och spelarens namnnummer bakom det är vita.
    02
    Baksidan av den nya hemjerseyen har samma färg och mönster som den franska flaggan, och insidan av bakkragen är densamma. Inuti jerseyen är ett stolt hjärtformat mönster, som säger: Nos skillnader nous unissent.

    World Cup 2018 France hem kit använder en mycket bra ny Nike Vapor mall Billiga Fotbollströjor barn med tryck ny mall version är tunnare och lättare än någonsin och omgjorda stickmönster på kläder.

    Och 2014 franska laget kit använder en annan kombination av blå shorts och röda strumpor, byxor boll 2018 kostym av blått till vitt. Frankrike 2018 World Cup-laget hem fotboll jersey kommer att lanseras i mars 2018 kommer att presenteras i den sista träningsmatch inför VM i Ryssland.

  • Bayern Sports Director erkänner att släppa Cross är ett stort misstag

    När den tyska media "Sport1" -meddelande, den förre Bayern München regissören Matthias Sammer sade i en intervju, släppa Southern Cross stjärnan är ett misstag, om han fortfarande är Bayern München sedan klubben kommer att ta några fler Champions League.
     
    Crows, 28, mittfältare och Bayern München ungdomsutbildningssystem lånade ut till Leverkusen 2009-2010. Under Bayern München effektivitet, korsa totalt 205 framträdanden, poäng 24 mål i assist 49 gånger, följa laget vann 11 troféer, varav tre Bundesliga titlar, tre tyska koppar, en League Cup mästare Tyskland, En tysk Super Bowl-mästare, en Champions League, en europeisk Super Bowl-mästare och en World Cup-champion, som vann Triple Crown 2012-2012-säsongen.