Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Verratti allt eller ingenting

 
Marco Verratti är Barcelonas nummer ett sommaröverföringsmål, Ed Peacock skriver varför hans signatur är så viktig för Blaugrana.
Paris Saint Germain mittfältaren Marco Verratti har knutits till en stor pengarflyttning till Barcelona, ​​och den katalanska klubben ska dra ut alla stopp och se till att det går igenom.
 
Det är en sommar av förändring vid Camp Nou; Ernesto Valverde är den nya mannen vid roret och han kommer att leta för att göra sitt märke med Blaugrana. Ett uttalande som Verratti skulle också vara ett bra sätt för klubben att visa att de stöder sin nya man.
 
Barca behöver överbrygga klyftan mellan sig och Real Madrid - de slutade bara 3 poäng bakom sina El Clasico-rivaler förra säsongen men det kändes som mycket mer. Trots titelloppet som gick ner till sista dagen, var Los Blancos i kontroll över La Liga under större delen av säsongen. För Luis Enriques lag - en sida som har vunnit mästerskapet sex gånger under de senaste 10 åren - det är svårt att ta. De har också varit tvungna att luta sig tillbaka och se som Madrid har dominerat Champions League de senaste åren.
 
Någonting behöver helt klart förändras. Att underteckna den diminutiva italienaren skulle säkert gå en hel del att hjälpa, eftersom det är mitt på planen där Barca behöver brådskande uppmärksamhet.
 

Les commentaires sont fermés.