Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Tyskland och Argentina framsteg för att skapa attackerande poser

Frestande, även om det är att hylla Quincy-stilen efter slakt som pågår (det var definitivt ett mord involverat), än en gång väljer jag att brinna över bristerna i en annan engelsprestation och koncentrera istället på att det är Tyskland som göra framsteg till de senaste åtta. Argentinas förutsägbara passage över en flitig mexikansk sida vederbörligen fullföljde topp hälften av de senaste åtta räkningarna och lämnade oss Fantasy Managers med en tydligare bild av hur våra squads skulle kunna formas för nästa runda ...

Thomas Mullers två mål och en hjälp har satt honom på toppen av rankningen framåt i McFIFA-spelet och gav därför sitt lager den typ av uppgång som många kommer att finna svårt att motstå. Han är en av tre alternativ på framsidan för Tyskland, med Lukas Podolski som nummer två i rankningen och Miroslav Klose fortsätter att se utmanande att ha gjort sin andra av turneringen mot det olyckliga England-försvaret. De tre, tillsammans med Mesut Ozils impish-färdigheter, kommer att vara de främsta plågarna i den argentinska riksdagens nästa lördag, men för att backa dem och överföra dem till din lag är det att backa Tyskland för en semifinal. En riskabel politik. VM tröjor 2018

Maradonas sida har tre enorma anfallande talanger av sig själv - som alla ser ut att vara potentiellt mer förödande och säkert mer glamorösa. Gonzalo Higuain leder nu jakten på att Golden Boot har noterat sitt fjärde mål för turneringen mot mexikanerna, medan den kontrasterande häftet med mål för Carlos Tevez, i kombination med hans bonusfångande förmågor i McFIFA-spelet, håller honom bubblande under som en alternativ. Då är det givetvis Lionel Messi som fortfarande inte kan registrera ett mål i turneringen, men fortsätter att mata sina Fantasy-ägare med konsekvent avkastning via attackerande bonus och hjälper. Kan han verkligen gå hela turneringen utan att tjäna ett mål för att öka det bidraget? Det verkar osannolikt.

Personligen ser jag att Argentinas attackerande talanger är för mycket för tyskarna. Båda sidorna kommer att gå in i spelet med frågetecken över deras defensiva beslut, men jag ser bara att Maradonas män står mer chans att innehålla Tysklands attackerande förseningar. I motsats till detta är den oförutsägbara individuella talangen i Argentinas förfogande en liga över allt som Tyskland har kommit fram emot till denna punkt.

En sak ser säker ut - ytterligare investeringar i antingen argentinska eller tyska försvar ser oklokt ut. Tyskland VM tröja 2018 Vi har ännu inte sett en enda sekundär round-out till denna punkt och ägare till Phillip Lahm kommer sannolikt att behöva förlita sig på avkastning om de skulle hålla fast vid sin dyra tillgång. Det kommer sannolikt att lämna många investeringar ytterligare i Mitt Uruguays försvar mot Ghana, samtidigt som man utvärderar de defensiva egenskaperna hos de återstående kvartalsfinalen.

Många kommer att leta efter Brasiliens Maicon och Michel Bastos för avkastning idag, tillsammans med Hollandes Maarten Stekelenburg och Gregory Van der Wiel. När de två sidorna är planerade att träffas ska de gå vidare till kvartfinalen, men rena avkastningar ser ut att vara knappa och kan se oss titta på Spanien eller Portugal som är på kurs att träffa Paraguay under de senaste åtta.

Les commentaires sont fermés.