Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

  • Real Madrid borde hitta Reus?

    I den här tiden med fotboll, när stora klubbar letar efter nya signeringar söker de ofta efter begåvade, unga, relativt billiga spelare som har befintliga färdigheter som gör dem attraktiva för andra lag, Men har fortfarande förmågan att spela vidare till sin fördel. Självklart tenderar inte alla klubbar att få sitt huvudmål eftersom fotbollsspelare nu har mycket få kvalifikationer, men ett namn uppfyller normerna, det namnet är Mark Reese.

    12.png

    Nu när han har lämnat Dortmund i åtminstone en säsong nu, fortsätter hans klubb att plåga nedgrävningszonen och hans utträde kommer bara att växa. Av god anledning har Reus varit ett solid mål och hjälper Dortmund, för närvarande 30 poäng bak Bayerns ledare Bayern. Vad gjorde honom mer attraktiv för den stora klubben är hans låga pris, eftersom hans frisättningsvillkor kommer att ställas i slutet av säsongen för 25 miljoner euro. Ett relativt billigt antal när du tänker på vilken typ av spelare du får. I de sista 43 matcherna i säsongen har Dortmund gjort 41 mål trots att de nästan inte har tillgång till UEFA Champions League. Så tänk dig att han kommer att kämpa för titeln i en klubb med tillräckliga resurser. Alla nuvarande klubbar - Real Madrid, Bayern, PSG, Chelsea och Manchester City - omfattas av denna kategori. Men eftersom Borussia Dortmund såg fram emot Bridget istället för att öka klyftan mellan sina tidlösa motståndare, skulle flytten till Bayern vara mycket svårt. Trots att PSG, Manchester City och Chelsea verkar osannolikt vara Reus-destinationer som de för närvarande kämpar med FFP-reglerna. Detta kommer bara att ge den försvarande mästaren Real Madrid mästerskapet i loppet, och de verkar vara den mest logiska och lämpliga platsen. Men behöver de oss?