Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

2018 VM Frankrike hem fotbollströja

De första officiella bilderna av 2018 World Cup France hemmatröja har släppts, i linje med våra tidigare spion bilder. Nike som produceras av franska Svit nr 2018 hemgjorda hyllning till traditionen, utseende retro, vita shorts, röda strumpor med mörk bakgrund. Frankrike 2018 hem och borta jersey är planerad att släppas i mars.
01
Match med blå kostym, Messi tröja barn France 2018 World Cup Jersey mörkblå, med 2018 Nike Aeroswift hemmatröja som mall väljs i manschetter leda till betydande ändamål klarblå sicksack sticka mönster i design. Sponsorns namn, landslagslogotypen på bröstet och spelarens namnnummer bakom det är vita.
02
Baksidan av den nya hemjerseyen har samma färg och mönster som den franska flaggan, och insidan av bakkragen är densamma. Inuti jerseyen är ett stolt hjärtformat mönster, som säger: Nos skillnader nous unissent.

World Cup 2018 France hem kit använder en mycket bra ny Nike Vapor mall Billiga Fotbollströjor barn med tryck ny mall version är tunnare och lättare än någonsin och omgjorda stickmönster på kläder.

Och 2014 franska laget kit använder en annan kombination av blå shorts och röda strumpor, byxor boll 2018 kostym av blått till vitt. Frankrike 2018 World Cup-laget hem fotboll jersey kommer att lanseras i mars 2018 kommer att presenteras i den sista träningsmatch inför VM i Ryssland.

Les commentaires sont fermés.