Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

nigeria vm tröja 2018 Serbien 0 Chile 1: VM-kvaler slagna i Graz

Serbiens VM-preparat fick ett slag på måndagen när de slog till ett 1-0-nederlag mot en motståndsrik Chile-sida.

Mladen Krstajics lag misslyckades med att skjuta i sin näst sista utflykt före turneringen i Ryssland och blev slagen av Guillermo Maripans 88: e minutsmål i Graz.

Försvararen lutade hem Martin Rodriguezs kors från vänsterflöjten för att undvika blushes av lagkamrat Angelo Henriquez,nigeria vm tröja 2018 som på något sätt misslyckats med att slå målet med målet till hans barmhärtighet tidigare i andra halvleken.

I en första halvlek för ofta avbruten av domarens whistle testade Nemanja Radonjic Chile målvakt Gabriel Arias från avstånd medan Aleksandar Kolarov - ett konstant utlopp med hans raids ner längs vänstra flanken - blinkade ett lågt skott över målvakt från en tight vinkel.

Krstajic skickade på Nemanja Matic och Sergej Milinkovic-Savic för andra halvlek, men införandet av de två inflytelserika mittfältare misslyckades med att inspirera Serbien.

Istället var det Chile som presenterade det större attackerande hotet efter pausen,nigeria vm tröja 2018 barn med Diego Valdes att se en sött slagen vänsterfotad volley spektakulärt tippad över målvakten Vladimir Stojkovic.

Stojkovic var tacksam för Henriquezs misslyckande att konvertera Junior Fernandes kors från nära håll, men Maripan poppade upp med en förtjänad vinnare för den sydamerikanska nationen i slutsteg.

Les commentaires sont fermés.