Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Brasilien vs Costa Rica mest tweeted match av VM 2018 hittills

Den händelserika gruppfasen av VM slutade torsdagen. 122 mål var poängade i de 48 matcherna som de tre omgången av armaturer krossade några världscup-poster.

24 straff har tilldelats hittills i 2018-upplagan, den högsta någonsin i en världscup. Gruppscenen bevittnade också nio egna mål som hittills skett, en annan världscup rekord. Billiga Fotbollströjor

Bortsett från siffrorna gav gruppfasen också maximal underhållning med några enorma störningar. Försvarsmästare Tyskland slogs ut efter att ha förlorat till Sydkorea. Japan besegrade Colombia som de blev den första asiatiska sidan för att slå en sydamerikansk motståndare.

Den största sportevenemanget i världen har också tagit över konversationen på sociala medier. Vi tittar på vilka lag, spelare och stunder dominerade Twitter under gruppfasen.

2018 FIFA WORLD CUP: FULLDÄCKNING

De flesta Tweeted-matchningar på Twitter

Philippe Coutinho och Neymar gjorde i stopptiden när Brasilien besegrade Costa Rica 2-0 för att hålla sin kampanj levande efter att ha spelat en 1-1-rubbning mot Schweiz i sitt första match. Matchen kom också fram som det mest tweeted-spelet på social media-plattformen. Det följdes av Tyskland vs Korea match som slutade med den europeiska sidans kampanj och Spanien mot Portugal, den sex-målspelare.

Top Moments på Twitter barcelona fotbollströja barn

Två av de tre bästa ögonblicken - som uppmätt i antal Tweets per minut - hör också till Brasilien vs Costa Rica matchen.

RUND AV 16 LINEUP & SCHEDULE

Mest talade om spelare på Twitter

Les commentaires sont fermés.